Vés al contingut
1

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda corresponent al mes de juliol

 

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda, corresponent al mes de juliol. El ple tractarà diversos aspectes de gestió econòmica i organització municipal, així com una modificació dels membres de la Comissió de Patrimoni, per la jubilació de l'arxiver municipal. El ple també farà efectiva la delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme, en matèria de recollida, atenció i acollida d'animals domèstics abandonats.


 

El ple d'aquest dilluns ratificarà el Decret d'Alcaldia (de data 20 de juliol de 2021) que aprova la declaració d'interès turístic i cultural del Festival Arts d'Estiu. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha explicat que «és un festival que promociona el municipi i una oportunitat per fer arribar turisme per poder gaudir de la millor música».

També ha afegit que «és un any complicat, amb mesures que canvien contínuament i que caldrà complir». Ha dit que «de moment està tot controlat i no s'ha anat la límit amb l'aforament per a poder fer bé les coses».

En el ple d'avui també es donarà compte del Decret d'alcaldia pel qual s'ha aprovat el Pla Local de Salut.

També s'aprovaran les festes locals de Pineda per al 2022, que seran el 27 que és un dissabte, i el 29 d'agost que és un dilluns.


 

El Grup municipal ERC-JxP també ha presentat una moció «per garantir espais d'ombra en els parcs de jocs infantils, places i llocs d'esbarjo de Pineda de Mar». L'equip de govern del PSC ha fet públic que hi donarà suport.


 

Podreu escoltar o veure el ple en directe per radiopineda.cat, APP de Ràdio pineda i el Canal YouTube de l'Ajuntament, avui a les 5 de la tarda. El ple es podrà tornar a escoltar demà dimarts a les 9 del vespre per la 94.6FM.