Vés al contingut
1

El temporal de xaloc ha afectat el Passeig Marítim de Pineda

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Les onades impacten de ple al passeig de mar de Pineda i especialment on es va fer l'escullera de pedra. Fins i tot algunes onades han passar per sobre de l'escullera i l'aigua ha arribat a tocar del límit amb la tanca de les vies de tren. També hi ha una gran acumulació de sorra a la desembocadura de la Riera de Pineda i a la resta de rieranys que baixen fins el mar. En alguns trams la platja ha perdut sorra i ha quedat afectada novament per aquest temporal.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

La situació de mal temps i del temporal de mar ha obligat als pescadors a pujar les barques fins el passeig que ja van ser previsors abans de l'arribada del temporal.


 

En el cas de la platja de Santa Susanna, s'ha descalçat una part de la platja i la canonada d'aigües brutes que passa per la façana marítima en aquesta població. Les aigües brutes són abocades directament al mar. El temporal també s'ha endut palmeres i una bona part de la sorra de la platja i una tram de la platja de les Dunes de Santa Susanna ha quedat completament afectada i sense sorra.

El temporal afecta a tot el Maresme i a tota la costa catalana.

 

1

 

1

 

1

 

1