Vés al contingut
1

Aquest Divendres Sant es fa la Processó de Poblenou que preveu ser multitudinària

 

 

La sortida és de la seu de la Confraria al c/Vallés nº15 a 2/4 de 7 de la tarda. Avui, Dijous Sant tothom que vulgui podrà participar a vestir els passos de flors segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Maria José Sánchez. També demà Divendres Sant l’entitat tindrà les portes obertes de la Confraria des de les 10 del matí.

 

Hi haurà canvis i molta il.lusió segons ha explicat Maria José Sánchez, presidenta de la Confraria de Poblenou i també ha dit que s'espera molta gent.

 

Maria José Sánchez ha dit que aquest any han fet nou el Pas de la Verge dels Dolors i també hi ha canvis en el recorregut. Ha explicat que «hi haurà més novetats» i com sempre la processó s'allarga fins la nit. També ha dit que «tot el públic veurà molta devoció i ganes de fer bé les coses» i ha demanat que tothom els acompanyi.

 

També hi haurà espais per a persones amb mobilitat reduïda perquè puguin veure amb comoditat el pas de les imatges. També hi ha diversos espais a la zona on també es podrà tenir seient per un «mòdic preu» segons ha explicat Maria José Sánchez.

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha explicat que «es vol ser un referent del territori pel que fa a processons a l'Alt Maresme».

 

El recorregut comença al carrer Vallès, direcció a l'Av. Hispanitat, Plaça del Pilar, carrer Puerto Rico, carrers Pirineus, Pg. Diputació, Av. Mediterrani, carrer La Selva i carrer Ponent. A partir de les 14 hores estarà prohibit l'estacionament de vehicles als carrers del recorregut i es tallarà la circulació abans de l'inici de la Processó. El bus urbà haurà de modificar el seu recorregut i la parada de l'Av. Mediterrani amb la Pl. del Pilar no estarà operativa.


 


 

I el diumenge es farà la Missa de Diumenge de Resurrecció a 1/4 d'1 a la Parròquia de Poblenou. També es fa missa a les 11 a Santa Maria en el seu horari habitual.

 

1