Vés al contingut
1

La Processó de Poblenou torna a aplegar molt de públic que la segueix amb sentiment i emoció

 

Una vegada més milers de persones no s'han volgut perdre l'esdeveniment, i cal sumar-hi els centenars de persones que han participat en la processó. Enguany han estrenat nou recorregut que ha canviat en relació a altres anys i també s'ha seguit amb emoció i respecte. No han faltat les 'saetas' que han cantat Javier Ginés, Ricardo Peñuela i Thais Hernández i la gran novetat ha estat també l'actuació de la Banda de Cerdanyola del Vallès que han sortit per primer cop en processó.

 

1

 

Els tres passos amb els imatges han començat el seu recorregut fins el punt en que es separen per tornar-se a retrobar, en un dels moments més especials. En aquest punt s'hi han instal.lat grades per a poder veure el moment i destinades sobretot a la gent amb mobilitat reduïda.

 

1

 

S'ha viscut amb molta emoció i sentiment. Alguns dels moments més emotius han estat les 'saetas' cantades al seu pas, però també el record per un membre de l'entitat traspassat fa pocs dies.

 

1

 

1

 

1

 

1


A la processó hi ha assistit el Primer Secretari del PSC de Catalunya, Salvador Illa i també l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la resta de portaveus municipals, la també diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, Marcos Ortega i Noemí Llorens, així com i regidors i regidores del Consistori.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1
 


 

La sortida s'ha fet des de la seu de la Confraria al c/Vallés nº15 a 2/4 de 7 de la tarda i ha passat per alguns carrers del barri. Com cada any, ha abacat passades les 10 de la nit.


 

El Dijous Sant molta gent es va acostar al local de l'entitat per vestir els passos de flors i va estar oberta tot el dia i també el mateix Divendres Sant des de les 10 del matí.


 

Recorregut de la processó

El recorregut ha començat al carrer Vallès, direcció a l'Av. Hispanitat, Plaça del Pilar, carrer Puerto Rico, carrers Pirineus, Pg. Diputació, Av. Mediterrani, carrer La Selva i carrer Ponent.


 

La processó ha estat organitzada per la Confraria de Poblenou amb el suport de l'Ajuntament de Pineda i la col.laboració de la FECAC.

 

Misses de Diumenge de Pasqua

Diumenge es farà la Missa de Diumenge de Resurrecció a les 11 del matí a Santa Maria i a 1/4 d'1 a la Parròquia de Poblenou.