Vés al contingut
1

El Ple Municipal d'abril torna a ser presencial després de dos anys

 

Escolta l'entrevista a Sílvia Biosca

 

El darrer ple presencial va ser el febrer de 2020. És el ple ordinari del mes d'abril que porta a aprovació el servei públic de les escoles bressol municipals i un punt tècnic per la modificació de la Junta de Compensació i la resta d'entitats de gestió urbanística.

El ple porta a aprovació les justificacions de les aportacions als Grups Municipals durant el 2021 i altres punts de caràcter tècnic del funcionament de l'Ajuntament.

El ple també té els punts dels acords de Junta de Govern Local i el PSC presenta una moció sobre l'acord de co-responsabilitat i co-governança amb el món local pel foment i finançament de l'educació de 0 a 3 anys a Catalunya. La regidora de Presidència i 1a Tinent d'Alcalde, Sílvia Biosca ha dit que «la Generalitat va deixar de finançar les escoles bressol i els ajuntaments van haver d'assumir el seu cost» ha dit que «la justícia ha donat la raó als ajuntaments» i esperen que canviïn les coses.

Ha afegit que «sembla que ara hi un canvi i s'ha anunciat P2 gratuït per les famílies i esperen que la Generalitat assumeixi tot el cost real de cada plaça». Biosca ha xifrat en 800.000€ el dèficit de la Generalitat amb l'Ajuntament de Pineda en relació a les escoles bressol.


 

El ple es celebra de forma presencial des de les 5 de la tarda a la sala de plens municipal. El podeu seguir en directe a radiopineda.cat, APP a mòbils de Ràdio Pineda i al Canal YouTube de l'Ajuntament.