Vés al contingut
1

Torna La Mostra de teatre de Pineda amb més de 40 representacions programades

Foto: Ràdio Pineda

 

 

El teatre amateur recupera la Mostra Nacional de Pineda. Després d’un parèntesi de dos anys, a causa de pandèmia, aquest divendres torna amb més força que mai. És la 18ena edició i es podran veure espectacles de tots els formats i els gèneres a diferents espais del municipi fins diumenge al migdia.

L’acte central es farà el dissabte al migdia a l’Auditori, on per primera vegada a Pineda es lliuraran els Premis Arlequí, els guardons que la Federació atorga anualment per distingir a les entitats, grups i persones que han contribuït a fer créixer el teatre amateur. Antoni Font president de la Federació ha explicat a Ràdio Pineda que aquest any s’ha volgut prioritzar les funcions sobre altres activitats paral·leles, per donar oportunitat a tants grups com ha estat possible.

El president de la Federació ha explicat que s’han programat 44 representacions amb la participació de companyies de teatre d’arreu de Catalunya, però també de fora ja que vindran grups de França, Suïssa, del País Valencià i la Catalunya Nord, i també del casal català de Madrid. Ramón Costa del Centre cultural ha dit que hi ha moltes ganes de teatre i que es podrà veure propostes de tot tipus: textos clàssics, obres actuals de dramaturgs coneguts així com textos de creació pròpia entre les quals destaquen els musicals, amb 6 muntatges programats que es podran veure a l’Auditori. Ramón Costa també ha parlat de la participació de la companyia del Centre Cultural a la Mostra recuperant l’obra de teatre ‘7 anys’ i que podreu veure aquest divendres a les 21:30h a la sala gran del centre.

 

1

 

 

Els espectacles es podran veure a diversos espais de Pineda: la sala polivalent i a la sala gran del Centre Cultural, Sala Sindicat, Sala Tívoli, Sala Mèlies (de l'antiga biblioteca), a l’Auditori on es faran tots els musicals i l’acte central, i a la Sala Galeano del Centre Cívic Poblenou.

Podeu consultar tota la programació a través de la pàgina web de la Federació a www.teatreamateur.cat i també a la seva pàgina de facebook. El preu de l’abonament per accedir a tots els espectacles és de 10 euros i el podeu comprar a partir d’aquest divendres a Can Comas. També hi ha l’opció de comprar l’entrada individual al preu de 3 euros. La Mostra l’organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Centre Cultural i l’Ajuntament de Pineda.

 

 

2