Vés al contingut
1

El Ple Municipal debat sobre la possibilitat que Pineda tingui una residència pública per a la gent gran

 

És un tema que s'ha debatut en algunes ocasions. Recordem que l'Associació de Jubilats i Pensionistes fa temps que treballen en la demanda de tenir aquest servei a la població. Ara es busquen les diverses formules per aconseguir-ho en un futur. Pineda està per sota de les places públiques que la mitjana catalana i fa temps que l'equip de govern estudia la viabilitat de tenir una residència pública.

Mònica Palacín (ERC-JxP) ha dit en el ple que el projecte «és compartit i volen saber si s'han fet passes per disposar d'una residència pública municipal a Pineda».

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), ha dit que «estudien moltes opcions per saber quin és el millor model per Pineda». Ha afegit que «no és fàcil i demana treballar plegats per aconseguir-ho».

La regidora d'EM Junts per Catalunya, Noemí Llorens, també ha dit que «tothom coincideix en que fan falta places públiques i per tant cal treballar en aquesta direcció». Proposen que aquest servei estigui a Poblenou ja que «no existeix aquest servei en aquest barri».

El tema es va tractar al darrer torn obert de paraules.

 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda volen treballar en el projecte perquè Pineda tingui una residència de gent gran pública que doni cabuda a les persones que no poden assumir una plaça privada. Ho ha explicat l'Anna i la Carmela a Ràdio Pineda. Han explicat que «fa temps que tracten el tema amb l'equip de govern i es va en la bona direcció i s'han fet visites per concretar el projecte». Han demanat «la implicació del Govern de la Generalitat en el projecte».