Vés al contingut
1

El diumenge 5 de juny torna l'Aplec de l'Erola amb un programa ple d'activitats per a tota la família

 

 

Ja es fan reserves de tiquets pel dinar de germanor ja que es preveu un gran nombre de participants a l'aplec.

 

L'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà torna el diumenge 5 de juny amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida. Al matí es farà la Ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità a 2/4 de 8 del matí. És una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda.

 

1

 

Enguany es cantaran els Goigs a l'Ermita de l'Erola a les 12 del migdia amb la participació de colles geganteres com ara la de Pineda. A la 1 es celebrarà la missa amb Mn. Salvador Juanola.
 

De l'aplec destaca també el concert de música tradicional Radiokuartet i ball de sardanes curtes. També actuaran membres de l'Escola Municipal de Música de Pineda i també hi haurà bitlles catalanes, mercat tradicional amb productes del Montnegre i un dinar de germanor. Cal destacar l'actuació dels Gegants de Pineda, Santa Susanna i de Palafolls, que faran balls i cercavila fins l'Erola.

 

1

 

1
 

Dinar de germanor

Enguany serà amb amanida de fesols, botifarra de Figueres i hamburguesa vegana i fruita de postres. Es poden comprar tiquets a les botigues Herbes de Pineda i també a la seu del Centre Excursionista de Pineda, el Cau, l'Ateneu Popular Sa Boada i la masia de Can Pica a Hortsavinyà.

Reserva de tiquets al mail: aplecerola@gmail.com


 


 

Fi de festa amb The Sun Cats

El fi de festa anirà a càrrec de la banda 'The Sun Cats' que fa versions de temes clàssics i que destaca per qualitat en la seva interpretació. És un concerts que no deixa a ningú indiferent.


L'Aplec de l'Erola està organitzat per un grup de persones voluntàries de diverses entitats i està coordinat pel Cau de Pineda, el suport de l'Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona. Enguany s'ha restaurat també la petita ermita perquè pugui lluir durant l'aplec amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.


 

Informació i reserves per la ruta guiada i els tiquets pel dinar a:

https://aplecdelerola.wixsite.com/aplecdelerola

 

També s'ha fet una samarreta que es pot encarregar i aconseguir al preu de 8€ aquí

 

1

 

1

 

1