Vés al contingut
1

Aquest dissabte es disputa la TriRelay de Pineda

 

És un triatló per relleus en distància Super Sprint ( 300 m natació, 7 km ciclisme i 2 km cursa a peu). Una prova espectacular que es fa de forma consecutiva i de forma encadenada. Cadascun dels 3 integrants fa les tres proves abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Sempre suposa un repte per l'organització. El director de la prova, Joan Carles Castellà, ha dit que comptarà amb una gran participació d'arreu del país. Hi ha molts de joves de categories infantils i juvenils que pugen molt forts i això és garantia que hi ha bons esportistes a Catalunya de clubs de tot arreu.


 

La prova es disputarà dissabte a la tarda en les seves diverses categories, masculí i femení, però també Open i la Triatló Jove i la Triatló Endurance.

 

L'horari de sortida previst és a les 15:30 hores i consta de tres proves:

 

  1. Tram natació: En forma de U invertida, entre la Riera de Pineda i l’Av. Tarongers.

  2. Tram de ciclisme: Pg. Marítim, entre el carrer Moragas i Barret i la Plaça del Sol

  3. Tram de cursa a peu: Pg. de Mar (zona platja), entre la riera de Pineda i davant de la plaça del Sol.

 

Per garantir la seguretat dels participants es prohibirà l'estacionament el dissabte dia 03 de juny de 2023, a partir de les 08 hores del matí al Pg. Marítim,entre el carrer Moragas i Barret i la Plaça del Sol. S'instal·larà senyalització excepcional de prohibició d'estacionament amb antelació. A partir de les 13:30 hores es tallarà la circulació al Pg. Marítim.


 


1