Vés al contingut
1

Es presenta el llibre '60 ermites del Montnegre i el Corredor' de Dani Rangil i Joan Ferrer

 

Foto de portada. Ermita de Sant Rafael, actualment amb la teulada enfonsada a l'espera de ser reconstruïda. Foto de Maria Riera.

 

Descobrir el gran llegat patrimonial, històric i cultural del Parc del Montnegre i el Corredor. És l’objectiu del llibre 60 ermites del Montnegre i el Corredor, segona publicació de l’associació Calella Marxa. El volum es presenta avui divendres a les 7 de la tarda a Can Saleta de Calella.

El llibre és un recull de seixanta ermites del Montnegre i el Corredor que s’acompanya dels mapes amb la ubicació d'aquestes ermites. La publicació ha estat una obra col·lectiva. En aquest sentit, en el mateix acte es lliurarà el diploma i samarreta commemorativa als participants del #repteermites que n’hagin assolit un mínim de trenta. En acabar, hi haurà un tastet de ratafies casolanes.

El repte consistia a visitar i fer un recull fotogràfic de trenta de les seixanta ermites seleccionades, en les quals sortís la imatge, i penjar-les a les xarxes socials amb l'etiqueta #repteermites, així com fer arribar la fotografia a l’associació.

Obrirà l'acte de presentació
Martí Barrera com a president de l'entitat Calella Marxa, seguit de Joan Ferrer i Daniel Rangil com a autors del llibre, i hi intervindrà també Mireia Vila, directora del Parc del Montnegre i el Corredor. Clourà l'alcalde de Calella, Marc Buch.

 

1