Vés al contingut
1

‘Campamento La Brújula’ el musical de l’estiu del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda

 

Aquest estiu arriba a l’escenari del Centre Cultural l’espectacle ‘Campamento La Brújula’, un musical que ha fet i continua fent història, amb un èxit sense precedents a Barcelona i Madrid. Basada en la pel·lícula ‘La Llamada’, la companyia del Centre presenta aquest estiu a Pineda una versió lliure d’aquest musical. Es tracta d’una comèdia romàntica, però transcendent que també representa un cant a la llibertat i al primer amor. La companyia del Centre la interpreta en castellà i no es recomanable per a menors de 12 anys. Un dels directors del musical Rubén Torres ha explicat que l’espectacle gira entorn a un convent de monges i a una d’elles se li apareix Déu que li canta cançons de Whitney Houston.

El musical està interpretat per 5 actrius que canten i ballen a l’escenari. La directora coreogràfica de l’espectacle Elsa Tarazaga ha destacat que seran balls divertits, amb temes actuals i coneguts.

 

L’estrena del musical de l’estiu del Centre ‘Campamento La Brújula’ és aquest diumenge i es podrà veure tots els caps de setmana de juliol a les 19h al Centre Cultural. Les entrades ja les podeu comprar al web: www.ccrpineda.com i si en queden, el mateix dia de la funció, a la taquilla del teatre.