Vés al contingut
1

Salvador Illa (PSC), en l'inici de curs: "No s'ha d'improvisar ni anar a l'últim minut i treballar amb una actitud de consens"

Salvador Illa, president del PSC, ha fet avui el seu missatge d'inici de curs des de l'Escola Sant Jordi de Pineda, acompanyat per l'alcalde, Xavier Amor. Salvador Illa ha fet una compareixença de premsa en què ha començat recordant que l'Escola Sant Jordi és una de les 66 escoles municipals que hi ha a Catalunya. Ha traslladat el reconeixement a la comunitat educativa per l'esforç en l'inici de curs. També a les famílies i administracions, i també ha posat en relleu el treball dels ajuntaments en suport a l'Ensenyament.

 

En referència a les discrepàncies entre el Departament d'Ensenyament i el professorat, Salvador Illa ha dit «les coses es poden fer millor i s'han de fer millor». Ha afirmat que «no s'ha d'improvisar ni anar a l'últim minut i treballar amb una actitud de consens, de no precipitar sense haver parlat»


Segon missatge de Salvador Illa ha estat que «l'inici d'aquest curs l'esforç es centri en les millores de les competències de l'aprenentatge». Ha dit que s'està fent un esforç molt important i ha afegit que ha constatat un treball molt valuós en noves metodologies d'aprenentage, posant com exemple l'Escola Sant Jordi. Ha dit que tot indica que hi ha un camí ampli de millora.

 

També ha recordat que 20.000 alumnes no podran fer els cursos d'FP que havien demanat, i ha denunciat que és una situació que es repeteix.

 

1