Vés al contingut
1

Obertes les inscripcions per a la Lliga Municipal de Futbol Sala

Amb 32 edicions, la competició municipal de futbol sala es consolida com a gran referent esportiu. Les inscripcions estan obertes fins el 30 de setembre i el 15 d'octubre es disputaran els primers partits.


 

El campionat està organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda. Per a la nova edició hi haurà un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14 equips cadascú. El campionat està previst que comenci el dissabte 15 d’octubre i finalitzi a finals del mes de maig. Els equips interessats en participar poden descarregar el formulari d’inscripció, els documents d’autoliquidació i la normativa del campionat a través de la web municipal www.pinedademar.org


 

A final de temporada es realitzarà el torneig de post temporada al que només accediran els 8 primers equips de cada grup. Els 16 equips classificats s’enfrontaran en partits eliminatoris que s’establiran per sorteig. Els equips campions de la lliga i del torneig final de temporada, els màxims golejadors de cada grup i els equips menys golejats seran reconeguts en el tradicional lliurament de trofeus.