Vés al contingut
1

Tempesta i pluges torrencials a Pineda, amb moltes incidències però sense danys personals

El C/Bertomeu, inundat cap a 2/4 de 9 del vespre. Fotos: Ràdio Pineda / Jordi Pérez / Ajuntament

 

Bombers, Policia Local, Protecció Civil i Mossos han hagut d’intervenir aquesta passada nit arran de les pluges torrencials que han afectat el Maresme. A Pineda s’han inundat carrers i Passeig Marítim i els aiguats han afectat a diversos edificis, entre ells, al CAP de Pineda Centre. Els Serveis Municipals i la Brigada de Neteja continua treballant aquest matí per tornar la normalitat a Pineda, segons ha explicat l’alcalde, Xavier Amor, que ha volgut agrair la tasca que han fet des de tots els serveis.

 

1

 

Segons les dades que ha recollit el nostre home del temps, Jordi Pérez, la forta tempesta d’aquest divendres ha deixat en només una hora 56 litres/m2 a Pineda Centre, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre. En total, a Pineda Centre aquest divendres han caigut 84 l/m2 i a l’observatori de Les Creus s’han registrat 75l/m2. La pluja ha vingut acompanyada de llamps i trons, i també, per uns minuts, de calamarsa.

Les pluges torrencials han afectat tota la comarca. A Mataró, els bombers han rescatat en estat greu un home de 63 anys que estava dins d'un cotxe que ha quedat encallat en un pas subterrani de l'N-II a Mataró per l'acumulació d'aigua de pluja. A Mataró han arribat a caure 120 l/m2, a Calella 65 l/m2 i a Malgrat 37l/m2.

 

1

 

1