Vés al contingut
1

Dia Internacional de la Gent Gran: «L’edat no és el que mana, ja no sóm tant avis ni tant iaies»

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Comencen a Pineda els actes amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, i des de l’Ajuntament de Pineda també s’hi han afegit organitzant fins el 18 d’octubre, xerrades, un cercle de percussió, jocs de taula entre infants i avis, classes dirigides i la lectura del Manifest, entre altres.

Bona part d’aquestes activitats es faran a les residències de gent gran de Pineda, al Centre de Dia Montserrat i als casals d’avis de Pineda i Poblenou. També al pati de Can Comas i al complex esportiu de Can Xaubet. La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Pineda Verònica Rebollo ha dit que l’objectiu és donar visibilitat a les persones grans i difondre una imatge més positiva de l’envelliment. També hem entrevistat als presidents dels casals d’avis de Pineda i Poblenou i també al secretari del Casal d’avis Les Mèlies. L’Enriqueta Marsà, Fernando Nieto i Manel Flores han dit que un sector important de gent gran demana oferta cultural i formació de qualitat.

 

1

Manel Flores, Verònica Rebollo, Enriqueta Marsà i Fernando Nieto als estudis de Ràdio Pineda amb Olga Diéguez

 

 

De les activitats destaca la xerrada ‘Em faig gran i ara què? a càrrec de les treballadores socials del PAD de la Regidoria de Benestar Social, però també es farà un taller de percussió a les quatre residencies de Gent Gran de Pineda i jocs de taula entre infants i avis. Ho ha explicat Verònica Rebollo que ha dit que han programat les activitats en funció dels diferents perfils de persones grans.

 

Les activitats al voltant del Dia Internacional de la Gent Gran s’allargaran fins el dia 18 d’octubre i s’han treballat transversalment des de les diferents àrees de l’Ajuntament de Pineda. Podeu consultar tota la programació i fer les inscripcions prèvies al web municipal www.pinedademar.cat, també anant directament als casals d’avis de Pineda i Poblenou i a Can Comas.

 

 

 

2