Vés al contingut
1

Altres punts del ple de novembre

 

 

El ple també ha donat compte de l'informe de l'Àrea d'Urbanisme, relatiu a l'aprovació inicial de la modificació puntual del Pla Parcial del Sector Turístic Hoteler, a tocar del terme amb Santa Susanna.

El ple també ha ratificat l'elecció com a Jutgessa de Pau substituta i un dictamen relatiu a la modificació dels membres que formen part de la Comissió de Seguretat i Esquema Nacional de Seguretat (ENS). El ple també ha aprovat les tarifes urbanes del servei de taxi per a l'any 2023 i el conveni amb el Consell Comarcal del Maresme per al tractament amb larvicida del mosquit tigre, durant el període 2023-2025. Tots els partits hi han votat a favor.

 

També ha tractat l'aprovació del Conveni de col·laboració amb el Departament de Drets Socials per a la cessió de l'ús gratuït de la planta baixa del c/ Salvador Genís i Bech, n. 13-15, per a ús de l'Oficina d'Afers Socials i Famílies. Es va votar per unanimitat.

 


 

Torn obert de paraules

ERC-JxP ha demanat en quin punt està la proposta de conveni amb Incasol perquè Pineda tingui habitatge protegit. L'equip de govern ha dit que «estan pendents del planejament urbanístic i de l'acord que tinguin amb la Generalitat».

També han demanat millores pels parcs infantils urgent i una partida de manteniment per a poder solucionar mancances puntuals. També han demanat més transparència en els comptes i factures de l'Ajuntament. Han dit que «les festes de Nadal van comportar estímuls pel comerç» però demanen «una millor gestió de les factures que han d'estar vinculades». Han demanat «millores en la informació que dóna el govern».

També han demanat seny a l'hora d'utilitzar aigua i han preguntat com «afrontarà l'Ajuntament si hi ha restriccions d'aigua». Han demanat «fomentar la cultura de l'aigua».

També han demanat que l'Ajuntament de Pineda s'encarregui de cobrir l'IBI dels 42 immobles que té la SAREB al terme de Pineda.


 

Pineda en Comú ha demanat més agents de Policia Local perquè ha assegurat que «ara hi ha menys policies que anteriorment». També ha demanat informació sobre el SIAD i que pugui obrir el mes d'agost. També ha demanat una aplicació per a mòbil per denunciar incidències a l'Ajuntament. El regidor Marcos Ortega ha demanat fer un estudi per a fer millores de cara als treballadors de Can Xaubet.


 

Junts ha demanat quants treballs de recerca s'han presentat a l'edició de 2022 que han presentat els instituts de Pineda. També ha preguntat per Can Carreras i ha dit que «alguns veïns es queixen de la gran presència de porcs senglars» prop de les cases. També ha dit que «cal millorar la recollida de brossa a aquell sector».

També ha demanat informació sobre la junta de compensació del PP1 i «en quin punt es troba aquest projecte». Finalment ha preguntat sobre l'enllumenat a Pineda. Ha demanat més informació i que «Pineda pugui millorar la seva il.luminació pública als carrers».


 

Podeu tornar a escoltar el ple a www.radiopineda.cat i també al canal Youtube de l'Ajuntament de Pineda i a les aplicacions per a mòbil.