Vés al contingut
1

L'Arts d’Estiu es celebrarà del 2 al 20 d'agost i vol convertir-se en un referent a la comarca

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

El festival Arts d’Estiu es farà del 2 al 20 d'agost a la platja de Pineda. Serà un cop més un dels principals festivals de Catalunya, ja que l'edició passada hi van passar més de 80.000 persones i grans figures artístiques. El director artístic és el pinedenc Xevi Gómez i ha dit que volen que el festival sigui, un any més, el punt de trobada a les tardes i nits d'estiu de la costa del Maresme.

 

Una novetat seran alguns canvis en l'escenari petit de la zona del village. Xevi Gómez ha dit que es vol potenciar aquest espai i enguany s'han pres mesures per no provocar molèsties als veïns de la zona. Fins ara, l’escenari estava orientat cap al nord, mentre que a la nova edició estarà orientat direcció al mar.

 

Ja s’han posat a la venda les entrades pels concerts dels cinc primers artistes confirmats a la 12ena edició del Festival Arts d’Estiu. Carlos Rivera actuarà el dia 2 d’agost. Rozalén ho farà el dia 4 d’agost. El concert amb José Mercé serà el dia 11 d’agost; Mecano Experience actuarà a Pineda el 12 d’agost i El Kanka el 14 d’agost.

Les entrades es poden comprar al web www.artsdestiu.com

 

Recordeu comprar-les noves al seu canal oficial.