Vés al contingut
1

El director de 'Suro' serà a l'Auditori de Pineda aquest divendres

 

 

El pinedenc David Parcet és un dels actors que apareix al treball que ha guanyat premis al Festival de San Sebastian i altres festivals. El treball ha tingut molt bona crítica i es podrà veure divendres (20:30h.) a l'Auditori dins del cicle 'Gaudí' que arriba a Pineda, amb projeccions de treballs en català. Les entrades es poden comprar a Can Comas o bé a https://www.ciclegaudi.cat/sales/pineda-de-mar/ al preu de 4,5€ i de 3€amb descomptes.


La pel.lícula tracta la vida d'una parella que canvia de vida als boscos de sureres, fugint de la ciutat, però apareix la tensió entre habitants locals i immigrants que els obligarà a prendre una decisió. Els seus diferents punts de vista sobre com viure a la terra fa trontollar el seu futur com a parella. El director Míkel Gurrea, s'ha volgut envoltar de professionals reals de la vida al bosc.

 

1

 

1


 

Un dels actors és el pinedenc David Parcet, que es dedica a la indústria del suro i de la tala i venda de llenya. David Parcet ha explicat que «durant la gravació de la pel.lícula han ajudat molt a que el treball fos molt fidel a la realitat ja que ells són professionals reals de la pel del suro». Ha dit que «el treball és molt real i fins i tot el so és com a la realitat». Ha afegit que «fins i tot transmet les relacions socials entre els propis treballadors, que és igual que a la realitat dels peladors de suro actualment».


 

Aquí pots veure el trailer

 

La projecció de la pel.lícula es fa dins del cicle 'Gaudí' que arriba a Pineda, amb projeccions de treballs en català.

 

1