Vés al contingut
1

Assemblea General de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda

 

 

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pineda ha celebrat una assemblea general al casal d'avis Les Mèlies, per explicar la nova llei de les persones grans que actualment s'està tramitant al Parlament de Catalunya, i que busca consolidar i i ampliar els seus drets, amb millores pels jubilats i pensionistes. Hi han participat els diputats del PSC Raül Moreno, i Elena Díaz. Han explicat que la llei és una proposta socialista i pretén millorar la qualitat de vida de la gent gran a Catalunya. Raul Moreno ha dit que «vol assegurar les atencions cap a la gent gran, i l'accés a la cultura, oci i drets».

 

La diputada Elena Díaz ha dit que «Pineda ha vist com ha crescut la seva població i en canvi, no han augmentat les places públiques per a gent gran». L'alcalde Xavier Amor, ha dit que «a Pineda hi ha 90 places públiques per a gent gran i en canvi, hi ha poblacions properes on n'hi ha més de 200». També ha dit volen poder donar resposta a les necessitats que té la gent gran a Pineda tenint en compte que també ha crescut la població de Pineda.

A l'assemblea també hi han participat altres regidores de l'equip de govern i s'han explicat els actes que estan preparant des de l'Associació pels proper mesos. Després de l'assemblea, els diputats i l'equip de govern s'han trobat amb els directors i directores de les residències per a la gent gran de Pineda. La trobada s'ha fet a l'Ajuntament pinedenc.


 

1