Vés al contingut
1

A la venda les entrades pels concerts d'Arts d’Estiu 2023

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xevi Gómez, Esther Deprius i Xavier Amor

 

Ja es coneix el cartell complet de la dotzena edició de l'Arts d'Estiu que es celebrarà del 2 al 20 d'agost. Hi actuarà Luz Casal, Víctor Manuel, Los Secretos i es veurà per primer cop el tribut a Michael Jackson. També destaca l'actuació de Rosario, Ara Malikian, Els Catarres juntament amb SUU i els músics catalans de moda, The Tyets juntament amb Els Amics de les Arts.

També s'ha anunciat que actuarà Àngel Martin i l'espectacle de màgia de Jorge Blass. Aquestes actuacions se sumen a les que ja coneixíem, que són la de Carlos Rivera, Rozalén, José Mercé, Mecano Experience, El Kanka, Sopa de Cabra i l'humor de Ojete Calor.


 

Les entrades es poden comprar al web https://www.artsdestiu.com/ca/proxims-concerts

Recordeu comprar-les noves al seu canal oficial.

 

1

 

 

1


 

El festival Arts d’Estiu es farà del 2 al 20 d'agost a la platja de Pineda

Serà un cop més un dels principals festivals de Catalunya, ja que l'edició passada hi van passar més de 80.000 persones i grans figures artístiques. El director artístic és el pinedenc Xevi Gómez i ha dit que volen que el festival sigui, un any més, el punt de trobada a les tardes i nits d'estiu de la costa del Maresme. També ha dit que «l'any passat va ser rodó, molt bo, i ara es volen superar». Ha dit que «és un dels principals festivals catalans sense cap mena de dubte» i ha destacat la història del festival. També ha dit que «s'ha fet un gran esforç durant molts anys i ha estat el fruit de molta gent i administracions com l'Ajuntament de Pineda que ha respost, igual que el públic».


 

També ha destacat la platea i l'escenari, molt gran per a grans espectacles i també ha parlat del village com a experiència vital amb actuacions de cantants i música amb molt de talent. Una novetat seran alguns canvis en l'escenari petit de la zona del village. Xevi Gómez ha dit que es vol potenciar aquest espai i enguany s'han pres mesures per no provocar molèsties als veïns de la zona. Fins ara, l’escenari estava orientat cap al nord, mentre que a la nova edició estarà orientat direcció al mar.


 

L'alcalde de Pineda ha dit que «és un festival que s'ha fabricat a Pineda, passant per dificultats però amb èxits i ara és un format d'èxit». Ha afegit que «cal donar les gràcies a tothom, sobretot als primers patrocinadors, i ha defensat un festival així per Pineda». Ha remarcat que «arribaran bons artistes i cada any és un repte tenir un bon cartell».

Ha demanat a tothom «fer d'altaveu del festival i volen vendre totes les entrades». També ha fet un agraïment als voluntaris del festival.