Vés al contingut
1

Yolanda Alfonsín (C's): «Proposem canviar l'ús del Polígon per fer un Centre Comercial»

 

Escolta AQUI l'entrevista

 

Ràdio Pineda continua el cicle d'entrevistes per les Eleccions Municipals, i avui ha estat el torn de Yolanda Alfonsín, candidata de Ciutadans. Ha dit que és veïna de Pineda i té vocació d'ajudar a les persones des de la política. Ha explicat que és de Poblenou, on ha trobat suport per la seva llista, i ha dit que l'acompanyen «treballadors, autònoms, persones implicades socialment, joves i persones grans». Ha dit que «fa 16 anys que Pineda té el mateix govern i hi ha molts veïns que se senten desatesos». Ha posat com exemple Can Carreras. Proposa fer un centre comercial al Polígon, ja que «La indústria d'abans no tornarà», amb cinemes i restaurants, oferta d'oci, que doni llocs de treball, i facilitar que s'instal·li una discoteca per als joves.

 

Demana un augment de l'habitatge social. Donar suport als propietaris perquè puguin llogar amb garanties, i als llogaters que trobin un preu assequible. També caldria negociar amb la banca i alliberar pisos tancats que es podrien llogar. Ha dit que d'altra banda, hi ha el problema dels okupes, els que no ho fan per necessitat. Una altra preocupació és la neteja, que calen més recursos. També ha defensat petites deixalleries de proximitat, fomentar el reciclatge i agents cívics que informin.

Un altre tema que vol defensar és una passarel·la per accedir a la platja per les persones amb discapacitat a la zona de Can Pelai, davant del Taurus. També millorar l'atenció a la gent gran, i ajudar-los a fer tràmits i que no hagin de demanar cita prèvia.

 

1