Vés al contingut
1

El debat dels números 2 posa damunt la taula les preocupacions i l'actualitat a Pineda

Els participants al debat. Al mig, Pep Basart, de Ràdio Pineda, que va moderar-lo

 

MIRA EL DEBAT A YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=z68w85-avfE&t=18s

 

 

S'ha celebrat  el Debat de Números 2 organitzat per Ràdio Pineda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda que es va omplir de gom a gom per seguir-lo de forma presencial. També es va poder seguir en directe, i es pot tornar a veure i escoltar, pel canal YouTube de Ràdio Pineda i també a www.radiopineda.cat.

 

Al debat es van plantejar les principals apostes de cada partit per Pineda per millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Hi van participar els segons de llista de set dels nou partits que es presenten a Pineda: Sílvia Biosca (PSC), Meritxell Mateu (ERC), Laura González (Pineda en Comú), Joan Mora (Junts per Pineda), Glòria Queraltó (Pineda Endavant Ara Pacte Local), Gustavo Ollero (PP), Ma. Isabel Plana (Valents). Els números 2 de Ciutadans i Vox van declinar participar al debat.

 

1
La Sala de Plens es va omplir per seguir el debat


 

 

Durant el debat es va tractar aspectes d'actualitat a Pineda, com l'aposta per una residència municipal per a la gent gran, la importància de no deixar ningú enrere, de tractar la salut mental dels veïns de Pineda, l'habitatge i aspectes relacionats amb l'ocupació i la seguretat, com reactivar l'economia local, temes de sostenibilitat, com poder canviar els usos del polígon industrial, o la necessitat de renovar per complet el Passeig Marítim i la plaça de l'Estació i l'entorn. En el debat també van aparèixer aspectes per agilitzar l'administració local i el paper fonamental de les entitats en la vida social a Pineda. El debat va acabar amb un darrer torn de paraules amb les conclusions finals, i demanant el vot de cada formació.

 

El debat va ser conduit per Pep Basart, i en tot moment va ser respectuós. Podeu recuperar el debat a través dels canals a interne de Ràdio Pineda:
Canal YouTube de Ràdio Pineda

A la carta a www.radiopineda.cat

I APP de Ràdio Pineda als Mòbils

El debat ha estat organitzat per Ràdio Pineda amb el suport de l'equip d'Informàtica i Tecnologies de la Informació de l'Ajuntament de Pineda.

 

1
Maria-Josep Hernàndez i Pep Basart (Ràdio Pineda) a la reunió prèvia amb els participants al debat