Vés al contingut
1

Diumenge se celebrarà l'Ironman Barcelona i la prova de la marató es disputa per Pineda

 

Fotos. Ironmann Barcelona

 

 

Es disputarà una cursa en natació de gairebé 4 quilòmetres a la platja de Calella, una cursa en bicicleta de carretera de 180 quilòmetres de Calella a Vilassar, i una marató corrent de 42 quilòmetres de Calella a Santa Susanna passant per Pineda.

Per tercer any també es celebra la mitja prova, per tant, s'apleguen més de 5000 atletes de tot el món en una llarga jornada que estarà marcada pel sol i el bon temps i sense vent. Totes les inscripcions s'han venut, tot un èxit, i cada cop hi ha més presència femenina.


La celebració d'aquesta prova esportiva afectarà la circulació de vehicles a la NII. Es tancarà la NII entre Calella i Montgat, entre les 6 del matí i les 2 del migdia de diumenge. La marató passarà pel passeig de la platja de Pineda i per tant, es demana deixar competir als atletes amb la màxima comoditat.

 

Els atletes ja fa dies que entrenen per Pineda i Calella per afrontar la prova de diumenge.

 

1

 

1

 

1

 



 

Afectacions al transit

A partir de les 1 hores de la matinada estarà prohibit l'estacionament de vehicles al passeig Marítim de Pineda de Mar i a partir de les  6 hores del matí la circulació. Únicament al costat de la platja.

A partir de les 7:15 hores es tallarà l'accés de vehicles a la població de Calella i es desviarà el trànsit a l'autopista C-32 direcció Barcelona. Els vehicles que el destí final sigui Calella sí que podran accedir-hi.

 

Adjuntem els mapes de les tres curses: natació, ciclisme i cursa  a peu.

 

1