Vés al contingut
1

Ple municipal: canvi urbanístic per tirar endavant 32 habitatges socials a Pineda i pressupost 2024

Aquesta tarda es reuneix el Ple de l'Ajuntament de Pineda i porta a aprovació el pressupost municipal 2024. En aquest ple s'aprova també un canvi urbanístic per poder tirar endavant 32 habitatges socials amb l'INCASOL. Al ple també es formalitza la incorporació del Partit Popular al govern del PSC de majoria absoluta, amb el regidor del PP, Diego Sánchez, com a regidor de Seguretat Pública i Mobilitat.

 

L'alcalde, Xavier Amor, ha destacat aquest matí a Ràdio Pineda el punt del ple municipal que farà possible tirar endavant la construcció de 32 pisos socials per part de la Generalitat i l'Ajuntament de Pineda. Un projecte que l'INCASOL podrà tirar endavant al terreny municipal cedit pel consistori, i que amb una modificació tècnica anirà endavant a partir d'aquest ple.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor

 

El pressupost de 2024 és de prop de 36 milions d'Euros. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha parlat dels objectius del govern. Passen per la millora de l'espai urbà, la seguretat, l'atenció a les persones, els ajuts i bonificacions per famílies i empreses i les polítiques d'educació. També la sostenibilitat i l'aparcament gratuït amb la targeta resident.

 

Xavier Amor ha dit que és moment de petites inversions, tot i que ja es comença amb el projecte executiu de la refor,a urbanística de la plaça de l'Estació, per fer-ho durant aquest mandat. També ha recordat els projectes que ja estan en execució i el suport a les famílies. Ha afirmat que el pressupost s'ha fet a partir del diàleg i escoltant també a l'oposició, a partir d'unes ordenances que van comptar amb el suport, a més del PSC, del PP i Pineda en Comú.

 

El ple es reuneix des de les 5 de la tarda. Podeu seguir-lo en directe per l'APP i web de Ràdio Pineda i el Canal You Tube de l'Ajuntament de Pineda.

 

1