Vés al contingut
1

Els Xulos de Pineda i La Tribala són els grans guanyadors del Carnaval de Blanes

Fotos: Els Xulos i La Tribala

 

Els Xulos de Pineda, amb la disfressa ‘Il Futuro Di Venezia’ ha guanyat el primer premi en les categories de Carrosses i Comparses.

 

1

 

La Comparsa La Tribala, amb la disfressa 'La Vie en Rose' ha guanyat el segon premi d’aquestes mateixes categories.

 

2

 

Aina Ponsdomènech, membre dels Xulos ha dit que ha estat una sorpresa per ells. Patricia Tomàs, de la comparsa La Tribala s’ha mostrat molt contenta pel segon premi.

La Rua de Carnaval de Blanes es va fer el passat diumenge amb la participació de 10 colles, acompanyades de 17 carrosses, i en total van desfilar 629 persones de totes les edats. Els guanyadors s’han donat a conèixer aquest dimecres al vespre, on el jurat ha hagut d’escollir fins a un total de 15 premis per a les diferents modalitats. En total, la Rua de Carnaval de Blanes ha repartit 6.200€ en premis.

La propera cita dels Xulos i la comparsa La Tribala és aquest dissabte a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme, que juntament amb altres 4 comparses pinedenques participaran a la rua. També participaran aquest diumenge a la Rua de Carnaval de Riells i Viabrea. I el dia 24 de febrer Elss Xulos aniran a Tossa.

 

1

2