Vés al contingut
1

Tot a punt per l'inici de les preinscripcions pel Casal d'Estiu de Can Xaubet el 15 d'abril

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Tot a punt per l'inici de les preinscripcions pel Casal d'Estiu de Can Xaubet. El Casal està dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, repartits en tres grups per edats, i es farà entre el 25 de juny i el 6 de setembre. Es contracta per setmanes, i ha descomptes a partir de dues setmanes seguides i també per a fills i nets de persones abonades.

Les activitats són molt variades, i tenen com a fil conductor l'esport, i treballen també els valors com la convivència, el companyerisme i la higiene. Ho ha explicat el coordinador del Casal d'estiu, Alfonso Piñeiro

 

Durant la setmana van a la piscina, a la platja, fan alguna sortida o excursió i també fan tallers. Alfonso Piñeiro ha destacat que els monitors i monitores són tots qualficats i amb formació. Precisament, el tracte amb els monitors és un dels aspectes que més valoren les famílies.

 

El casal es pot fer en horari de matí o tot el dia, i també ofereix servei d'acollida i de menjador. Les inscripcions comencen el 15 d'abril i es fan només on line: www.canxaubet.cat

 

11

Normalment les places de juliol s'acaben molt ràpid i es recomana apuntar-se el més aviat possible. Per l'agost aquest any han ampliat places.