Vés al contingut
1

La pinedenca Lluna Martí competeix a la 20a Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya

 

Foto. Darrera victòria de la Copa Catalunya al Cap de Creus. Foto. Catraid Adventure


 

Participa amb l'equip Catraid Adventure, format per tres esportistes que són Dirk Fumadó, Francesc Torrent, i la mateixa Lluna Martí. S'hi trobaran els millors equip de tot Catalunya. Un raid d'aventura és una modalitat de l'orientació en la qual l'equip competidor navega camp a través realitzant diferents disciplines esportives, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant pel major número de controls en el mínim temps possible.

És el Raid Noguera de gran dificultat tècnica i física i que tindrà proves en ruta a peu, bicicleta, caiac, escalada i via ferrata. Hauran de fer la prova amb un màxim de 24 hores per fer més de 130 quilòmetres. El Raid té sortida a la població de Balaguer i transcorrerà per la comarca de La Noguera a Lleida.

 

11
Foto. Cesc Torrent. Catraid.

 

 

La prova es divideix en seccions de durada i obligatòriament s’han de passar controls de pas, on s’ha de marcar una targeta de pas. Els participants han de canviar de modalitat esportiva i poden rebre assistència i avituallament.

 

El seu equip també participarà al campionat espanyol a l'Aragó el mes de maig, i també al campionat del món a França durant el mes de juny, una prova que aplegarà equips de tot el món amb el màxim nivell internacional.

 

 

1
Al Cap de Creus van guanyar la prova en la modalitat de Èlit. Foto:Catraid Adventures