Vés al contingut
cinc dits d'una ma

Diumenge actuen a Pineda els 'Cinc dits d'una mà'

Diumenge es farà a Pineda el concert d'homenatge al cantant nord-americà Pete Seeger amb el títol 'Cançons de llibertat» a càrrec dels Cinc Dits d'Una Mà. El concert està organitzat per la plataforma En Marxa i es farà diumenge a les 12 del migdia a l'Escola Sant Jordi. Pete Seeger va ser pioner del folk i d'ell són conegudes moltes cançons que han estat adaptades al català, com «Vull ser lliure» i «No serem moguts», entre moltes altres.

 

Els Cinc Dits d'Una Mà s'han retrobat recentment en un concert a Reus, també d'homenatge a Pete Seeger, i també actuaran a Barcelona en commemoració dels 50 anys del Festival del Parc, que va impulsar el Grup de Folk el 1968. A Pineda actuaran Àngel Daban, Noè Rivas i Lluís Maria Panyella. Recordem que el grup va néixer el 1981, fundat per Xesco Boix, pioner de l'animació infantil a Catalunya.

 

AMPLIACIÓ: La germana de Carles Puigdemont, Montse Puigdemont assistirà al concert, que serà solidari amb l'anomenada «Caixa de Resistència» en el concert que es farà diumenge a les 12 del migdia a l'Escola Sant Jordi. Així ho ha fet públic la Plataforma En Marxa. En el concert volen recaptar fons per l'Associació Catalana pels Drets Civils, de familiars dels polítics independentistes que són a la presó o exiliats.

 

en marxa