Vés al contingut
1

La Festa Major de Pineda arriba també amb molts actes esportius ja clàssics de fa molts anys

La Festa Major de Pineda arriba també amb molts actes esportius ja clàssics de fa molts anys

 

Dissabte es farà el XIII Torneig de partides ràpides d'escacs a la Plaça de les Mèlies de Pineda. Obert als jugadors nascuts a partir de l'1 de gener de 2003. Inscripcions a les 9 del matí amb un màxim de 90 jugadors. Trofeus pels guanyadors.

També es farà el III Torneig de Partides Ràpides S60 per jugadors nascuts abans de 1959. També hi ha un màxim de 90 jugadors i trofeus. Diumenge es tornarà a fer torneig a partir de les 9 del matí, també a la Plaça de les Mèlies.


 

Dissabte a les 10 del matí es fa un torneig de petanca a les pistes de Pineda. També es fa un campionat per adults i també per a nens i nenes de 7 anys als 14 anys. Els seus organitzadors han explicat que es farà també un pica-pica i pot participar-hi tothom i el club facilita el material per a poder jugar.

 

El dissabte a 2/4 de 5 de la tarda es farà el partit de veterans de la UER Pineda i l'organitzador de l'acte, Celso Gómez, ha dit que el partit aplegarà ex-jugadors però és obert a tothom. Ja us podeu inscriure i els seus organitzadors han parlat del bon ambient que s'hi viu.

 

Dissabte es fa el VI Torneig 'A Pineda fem bitlla' de bitlla catalana. És el torneig de Festa Major i es farà a la Plaça de Can Bepa, just al costat del cementiri de Pineda. A les 5 comença el torneig, i a 2/4 de 8 es farà l'entrega de premis. Té un cost de 3€ per persona i les inscripcions es poden fer al telèfon 636 469 603 i a bitllespineda@gmail.com. Hi haurà servei de bar.


 

1

 

Diumenge a les 9 del matí es farà el XII Crono de Festa Major Memorial Antoni Rodríguez, adreçada a tothom i que comença a la Riera de Pineda a tocar de Les Creus, i que acaba a Cal Capità. És una prova de 5 km molt popular oberta a totes les edats i estats de forma física. La inscripció, el mateix dia a les 8 del matí.

 

1