Vés al contingut
1

La Quina Solidària de l'Institut Euclides recapta 891€ pel menjador social de Poblenou

Foto: Institut Euclides

 

La 'Quina solidària' a benefici del menjador social de Poblenou que han fet els alumnes de l'Institut Euclides ha recaptat 891€ que es destinen íntegrament al menjador. L'acte ha comptat amb el suport de l'AMPA de l'Institut i de l'Associació de Comerciants Gent de Pineda, i alguns comerços de Calella. Hi va haver premis i sorpreses, així com servei de bar. Cada quina valia 1€ i els premis van ser un seguit de paneres. Una de les professores que l'han organitzat Gemma Parício, ha explicat que «tothom s'ha sorprès del gran èxit de la primera edició». També ha dit que «han aconseguit una quantitat més alta de la que pensaven i això els anima a fer una segona edició millorant alguns aspectes». També hi va haver números musicals dels alumnes entre altres.

L'acte ha tingut la col.laboració de l'Ampa del centre i de l'Ajuntament de Pineda, així com de les botigues i empreses que han donat regals per les paneres.


 

L'escola Fedac-Mare de Déu del Roser de Pineda també ha organitzat una quina solidària amb un projecte al Camerún per ajudar a l'escola de Abom, una població d'aquest país. Es fa a través de l'Anunciata Solidària. La quina també es va fer divendres a la mateixa escola.