Vés al contingut
1

El Mamelló participa a la signatura per promocionar el patrimoni marítim en una trobada a Paulilles, a la Catalunya Nord

Fotos: El Mamelló de Pineda

 

Membres de l'Associació de Vela Llatina "El Mamelló" van assistir a una reunió a Paulilles (Rosselló) per formalitzar un conveni de col·laboració entre la Federació Catalana per la Cultura i el Patrimoni Marítim i Fluvial (FCCPMF) i el Groupement des associations du patrimoine marítime du Roussillon (GAPAMAR).


L'objectiu principal és unir esforços per la preservació del patrimoni marítim, la navegació tradicional a vela llatina i participar en els diferents actes i activitats que es realitzin a la Catalunya Nord i Sud. Aquesta relació, d'alguna manera, ja s'ha anat portant a terme des de fa temps però la signatura del conveni ha sigut la manera de oficialitzar-ho.

 

La reunió es va fer a Paulilles (Portvendres), un paratge marítim on hi ha el Taller de Restauració de Barques, entitat pública on es restauren tot tipus d'embarcacions tradicionals del Rosselló i donen facilitats a les associacions per a restaurar-hi les seves barques.

 

1

 

1