Vés al contingut
1

Pineda ja té nova oficina de Correus

Pineda té la nova oficina de Correus. La nova oficina està ubicada a l'Avinguda Montserrat 94, entre la plaça de la Pagesia i la Plaça del Rei. La nova oficina substitueix l'antiga situada al carrer Santiago Rusiñol. Entre els motius del canvi, hi havia sobretot la impossibilitat de fer accessos per a minusvàlids o bé per a persones amb cotxes d'infants, a més de poder oferir ara un millor servei. La nova oficina s'adapta al nou model de negoci amb una xarxa de 2400 oficines arreu de l'Estat. La nova oficina té una imatge de botiga comercial i es potencia el tracte diferenciat, atenció més àgil i nous articles a disposició.

 

Ràdio Pineda ha entrevistat el director de l'oficina de Correus de Pineda, Lluís Rubio. Ha explicat que «ja feia temps que Correus volia fer el canvi, i ara s'ha pogut fer, millorant l'atenció als usuaris». Les persones que tenen apartat de correus se'ls facilitarà la nova clau sense cap cost i només l'han de demanar a la mateixa oficina.

 

1

 

 

Lluís Rubio també ha explicat que «Correus s'ha adaptat als temps de compra per internet i per això continuen treballant fent un esforç per donar un bon servei». Per això ha dit que «ara també hi ha servei a la tarda». Ha volgut destacar també que Correus té 300 anys d'història i això «els converteix en una institució més no pas una empresa pública».

 

La nova oficina es troba a l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat 94 de Pineda. L'horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de les 8.30 a les 14.30 i dissabte al matí de les 9.30 a les 13 h.

 

1