Vés al contingut
1

Exposició de Nadal de la Fundació Marpí a Axa Uniamar Pineda

Un any més, l'empresa Axa Uniamar Pineda organitza, durant les Festes de Nadal, l'exposició del concurs de dibuix de la Fundació Marpí. És un concurs on només poden participar els usuaris de Marpí, amb l'objectiu de donar visibilitat de les capacitats artístiques dels mateixos usuaris del Taller Horitzó i de Marpí.

 

La directora de l'Agència Axa Uniamar Pineda, Clara Morera, ha explicat a Ràdio Pineda que volen posar en valor la tasca de la Fundació Marpí i premniar el seu dia a dia.dit que estan molt satisfets de repetir aquesta experiència, que ja que fa 5 anys que ho organitzen. Aquest any hi ha 40 participants. Clara Morera ha animat a tots els pinedencs i pinedenques a veure l'exposició que tenen a l'aparador. Podeu veure els dibuixos a l'aparador de AXA, a l'Avinguda Montserrat cantonada C/ Barcelona.

 

Al gener faran l'acte d'entrega de premis, un acte en què tots els participants rebran un diploma i un obsequi, i també faran un sorteig de regals. El President de la Fundació Marpí, Joaquím Burjons, ha agraït aquest iniciativa d'Axa Uniamar mostrant la seva sensibilitat social.