Vés al contingut
1

Ja pots demanar la bonificació de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria

Fins al 31 de gener els veïns i veínes de Pineda que hagin utilitzat la deixalleria municipal per abocar-hi residus especials, poden demanar la seva bonificació en la taxa d’escombraries de l’any 2020. Per fer-ho només hauran de presentar a l’Oficina de l’Atenció al Ciutadà de la targeta d’usuari de la deixalleria degudament segellada segons els seus usos.

Com a mesura implantada el 2017, totes les persones usuàries de la deixalleria municipal poden beneficiar-se de la bonificació de la taxa municipal de fins al 20% anual. Per fer-ho només s’ha de presentar la targeta d’usuari de la deixalleria segellada amb un mínim de quatre usos (o abocaments) dels residus especials més comuns: olis de cuina, aparells elèctrics, bateries i piles, tòners d’impressora, etc. Podeu consultar els residus bonificables i les seves quantitats en la següent taula.


 

400 bonificacions al 2019

En la darrera campanya de bonificacions de la taxa municipal d’escombraries, 400 persones es van beneficiar d’un descompte de fins el 20% del seu rebut. Aquesta iniciativa té la finalitat de premiar aquelles persones que utilitzin la deixalleria per desfer-se de forma correcta d’aquells residus que no entren dins la recollida selectiva.

 

1

 

1