Vés al contingut
1

Continuen les inscripcions fins el mes de març pels nous cursos i tallers del Centre Cívic Poblenou

Un taller de menjar de tupper saludable, un altre de costura creativa i reciclada i un taller de retoc fotogràfic són alguns dels nous cursos i tallers que es fan al Centre Cívic Poblenou aquest primer trimestre de l'any. Aquests dies continuen les inscripcions per tal que us apunteu als diferents tallers que es fan de gener a març al Centre Cívic Poblenou. El Centre Cívic torna a apostar també pel taller sobre treure profit al telèfon mòbil i el taller d'escriptura creativa. I pels més petits, torna aquest trimestre el curs de 'Juguem a ser cuiners' amb noves receptes, com enrotllar makis de sushi.

 

A banda d'aquestes novetats, també trobareu cursos de cuina, de ioga, Tai Txi i Txi-Kung, bricolatge de supervivència, ball country, entre d'altres.

A banda de les activitats trimestrals, el Centre Cívic Poblenou organitza altres activitats que es fan tot l'any, com ara l'espai familiar els dilluns de 5 a 7 de la tarda i els dijous de 10h a 12h del migdia. Continua la gimnàstica correctiva, les converses en diferents idiomes, tallers de manualitats, de relaxació, dansa del ventre i de taller d'iniciació a la trompeta. També hi trobareu l'escola d'escacs i el Grup de Suport a la lactància.

 

1

 

1

 

1