Vés al contingut
1

Trobada de treball entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona per l'economia, el turisme i el comerç de Pineda

L'economia, el turisme i el comerç de Pineda han estat els temes destacats de la reunió de l'alcalde de Pineda Xavier Amort amb la Diputada de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic,Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor. La trobada es va celebrar ahir per tractar aquestes qüestions en el marc del catàleg de serveis de la Diputació.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit a Ràdio Pineda que es tracta d'una trobada estratègica, «en un municipi que sempre hem treballat de la mà de la Diputació». Ha explicat que l'àrea que porta Eva Menor és estratègica «pel dia a dia dels pobles i les ciutats, com és l'economia i el treball», eixos de treball del Centre Innova.

La diputada de l'Àrea de desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor, ha explicat a Ràdio Pineda el paper de la Diputació com a organisme supramunicipal i la importància de la coordinació entre diferents estaments públics, el suport als ajuntaments i de compartir experiències de bon funcionament Ha destacat la qualitat de serveis del Centre Innova i el fet que l'Ajuntament hagi centralitzat els serveis que tenen a veure amb economia i treball en un sol equipament, així com que el Centre Innova fomenti la cooperació público-privada.

2

 

 

Xavier Amor I Eva Menor han posat en relleu el paper de la Diputació en suport als ajuntaments i la tasca del Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda en els àmbits de serveis a les empreses, emprenedoria, foment de l'ocupació i formació, entre d'altres.  En aquesta reunió, celebrada al Centre Innova de promoció Econòmica de l'Ajuntament de Pineda, van participar també les regidores Sílvia Biosca, Ester Puertas, Sònia Moraleda, el regidor Jordi Masnou, així com l'equip tècnic d'Innova, encapçalat per la cap d'Àrea, Montse Moncho, i el coordinador d'aquesta àrea de la Diputació, Javier Villamayor.

 

3