Vés al contingut
1

Deu famílies de Pineda sense llum des de diumenge i l'Ajuntament instal·la un generador

Actualització 22/01-18h. ENDESA ha enviat operaris a primera hora de la tarda al C/ Anselm Clavé. Han restablert el corrent elèctric a l'edifici afectat a les 6 de la tarda i l'Ajuntament de Pineda ha pogut fer retirar el generador provisional que havien instal.lat.

 

----

A causa del vent, unes planxes de l'edifici del costat van sortir volant i van tallar els fils elèctrics. Els veïns van avisar la companyia, van retirar el cable tallat, però no els van posar cap connexió provisional. Han trucat cada dia i no els han donat cap solució. Ho ha explicat a Ràdio Pineda en Florenci, veí de la comunitat.

 

Cap de les trucades dels veïns i de l'Ajuntament han rebut resposta. Per això han instal·lat un generador provisional. Els veïns reclamen a Endesa poder recuperar la llum o alguna solució, ja han patit molt fred, hi ha gent gran, un nadó i un nen amb febre, segons ens ha explicat a Ràdio Pineda la mare, la Houdua.

 

La Brigada Municipal ha inspeccionat la instal.lació peròno pot posar cap connexió de llum, ja que tampoc la companyia ho autoritza, ja que és cablejat extern competència de Endesa. Per això la solució en aquests moments ha estat la d'un generador.


 

2
Cables tallats d'Endesa

 

1
La brigada s'hi ha desplaçat a l'immoble

 

La Brigada Municipal ha inspeccionat la instal.lació, no pot posar cap connexió de llum, ja que tampoc la companyia ho autoritza, ja que és cablejat extern competència de Endesa. Des de l'Ajuntament també estan insistint a la companyia sense resposta i l'alcalde, Xavier amor, ha dit que tramitaran la instal·lació d'un generador.

 

2
Ràdio Pineda ha entrevistat els veïns de l'immoble