Vés al contingut
1

Els Sots-Delegat del Govern espanyol Carlos Prieto i la Delegada de Costes a Catalunya Maria Toledano visitaran la Platja de Pineda

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha anunciat que demà visitarà Pineda el Sots-Delegat del Govern espanyol Carlos Prieto i la Delegada de Costes a Catalunya Maria Toledano. Xavier Amor ha dit que «l'Ajuntament de Pineda està disposat a fer tots els esforços per restaurar el passeig». Ha afegit que «en 70 dies arribarà la Setmana Santa i hi ha molta feina per fer, algunes estructurals, i per això cal fer de forma immediata algunes restauracions». Ha dit que «caldrà repensar el model de la façana marítima» per no patir destruccions com aquestes en els propers temporals.

Xavier Amor ha dit que «l'Ajuntament de Pineda ha enviat informes al Departament de Costes però la destrucció ha anat a més». Avui i demà es farà una nova avaluació més acurada. Xavier Amor ha afegit que amb la visita, demà, dels responsables de coses, «podran veure com ha estat la destrucció i espera que puguin prendre consciència de la situació que té la Platja de Pineda».