Vés al contingut
1

Més de 600 persones s'han apuntat per fer aquest diumenge tasques de neteja a la Platja de Pineda

La iniciativa ha sortit de moltes persones que volen contribuir a netejar el litoral, i s'han començat a organitzar per xarxes socials. A hores d'ara són més de 600 persones les que s'han apuntat i la previsió és el que el nombre encara pugui ser superior. L'Ajuntament de Pineda coordina aquestes accions sorgides de la gent i la primera acció serà diumenge al matí. Es faran dos equips, a partir de 2/4 de 10 del matí a la Platja dels Pescadors -davant la Confraria- i un altre equip al Parc del Vaixell de la Platja de Poblenou. Es demana portar roba adient i guants de jardineria. Un dels impulsors, David Contreras, ha dit que la iniciativa va sorgir de forma espontània. També hi ha alguns bars i establiments que s'han ofert a ajudar aportant aliments per esmorzar o begudes i es preveu que més de 600 persones hi col.laborin.

Hi haurà material que aportarà l'Ajuntament de Pineda i altres voluntaris. Es demana a tothom que vulgui col·laborar que es reservi el matí de diumenge per ajudar en les tasques de neteja de la platja pinedenca. Vol ser una jornada lúdica i també festiva malgrat les destrosses que ha fet el temporal.

Aquí podeu veure el vídeo promocional de la jornada

 

També destaquem que les persones que han engegat la iniciativa han creat un grup a Facebook: PINEDA VOLUNTARIS contra el Gloria