Vés al contingut
2

Xavier Amor demana ajudes urgents i xifra els desperfectes a Pineda en més de 2M€

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ les declaracions del ministre

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, (PSC)  ha explicat que a Pineda les destrosses a Pineda estan valorades en 2 milions d'Euros. Ha demanat diverses mesures i ajut al govern. A més dels ajuts, també «una flexibilització de les condicions que tenen les administracions per poder contractar gent per atendre els efectes del temporal». Alhora, Xavier Amor ha fet referència a la importància de repensar el litoral en vistes al futur.

2

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha agraït la visita del Ministre Salvador Illa,  del Sots Delegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, i la delegada de Costes a Catalunya, María Toledano. Xavier Amor Ha destacat el fet que, en representació del govern d'Espanya, visiti el territori per conèixer sobre el terreny la situació després del temporal.

 

Xavier Amor ha dit que «el pitjor que pot passar davant d'una situació així el pitjor que et pot passar és sentir-te sol. I el govern d'Espanya ha estat al costat i en continua comunicació amb nosaltres». També ha destacat «el contacte permanent amb les altres administracions», Generalitat, Diputació i Consell Comarcal. Per tant -ha dit- necessitem aquesta coordinació entre administracions.»

2

2