Vés al contingut
1

Presentat el Cartell de La Mostra 2020

Dels 18 dissenys finalistes al concurs del Cartell de la XVIII Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar, el jurat professional juntament amb el vot popular ha decidit que la imatge guanyadora sigui la presentada per Juan Diego Ingelmo Benavente, de Burriana. El disseny guanyador representa el rostre d’una persona amb colors ben vius i sobre un fons negre. Compta amb diferents elements relacionats amb el teatre com unes arracades amb màscares o el coll format pel teló d’un escenari.

La imatge escollida servirà per difondre la mostra d’enguany tant en el programa, banderoles, cartelleria i altres elements que es puguin utilitzar.


 

Edició número XVIII de La Mostra

La Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar – també coneguda com La Mostra – arriba el proper 2020 a la seva 18ª edició. Entre l’1 i el 3 de Maig Pineda de Mar es convertirà en l’epicentre de les companyies de teatre amateurs del país, que representaran les seves produccions en diferents espais del municipi. Durant aquestes jornades el teatre amateur no només emplenarà els diferents espais culturals de Pineda: carrers i places s’ompliran d’actuacions i activitats paral·leles a la mostra.