Vés al contingut
1

Més de 170 persones es donen cita a Pineda en el tercer Cicle de Passejades per a la Gent Gran

A banda de Pineda, els participants venien des dels municipis de Sant Joan de Vilatorrada, Esparraguera i Santa Perpètua de Mogoda. Els participants van realitzar un itinerari circular de més de 8 quilòmetres des de l’Església de Sant Pere de Riu

Ahir va ser el dia en què Pineda acollia el Cicle de Passejades per a la Gent Gran, cita en la que van participar més de 170 persones provinents dels municipis que formaven del part del grup on es trobava Pineda de Mar: Sant Joan de Vilatorrada, Esparreguera i Santa Perpètua de Mogoda.

 

La jornada es va iniciar a les 9.30 quan els diferents participants van arribar a Can Marqués amb autobusos des dels diferents municipis. Seguidament es va fer l’acte de benvinguda a l’Església de Sant Pere de Riu i una sessió d’estiraments i activació prèvia a l’inici de la passejada. A dos quarts d’11 va iniciar-se la ruta a peu per pistes forestals del Parc Natural del Montnegre i Corredor. Es tracta d’un itinerari circular amb pendents moderades.


Durant el tot recorregut els guies van donar a conèixer als participants la flora i la fauna de l’itinerari, així com els costums dels recursos de la zona. Al voltant de la 1 del migdia es va tornar a arribar a l’Església de Sant Pere de Riu, on els participants van fer-hi una visita cultural. Seguidament es va celebrar un dinar amb tots els participants i una activitat musical.

 

Cicle de Passejades per a la Gent Gran

El Cicle de Passejades per a la Gent gran és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona en el que participen 70 municipis de la província. És una activitat enfocada a persones que superen els 60 anys i que estiguin habituades a realitzar activitat física de manera regular. En aquest cicle els municipis s’agrupen en grups de 4 i cada dia un d’ells exerceix d’amfitrió per la resta de participants, dissenyant un itinerari per donar a conèixer els espais naturals i culturals de cada territori.

 

1

 

1