Vés al contingut
1

Platges, serveis, hotels i empreses de Pineda han rebut el segell Biosphere

Empreses i serveis de Pineda han rebut el segell Biosphere. Són la platja dels Pescadors, la platja de la Riera, el Parc Infantil dels Pescadors, el Baby Center i l'Oficina de Turisme. També l'Aqua Hotel Promenade, l'Hotel Sorrabona, l'Hotel Sumus Stella & Spa, i la guingueta L'Escora.

 

El distintius Biosphere reconeix les bones pràctiques basades en els 17 objectius de desenvolupament sostenible de la ONU integrats en l'Agenda 2030 i promou un turisme sostenible i respectuós amb el Planeta. A Barcelona es va posar en marxa l’any 2017, moment en el qual la Diputació de Barcelona es va distingir a través de les marques turístiques. D’aquesta manera, les empreses del territori poden participar sota el seu lideratge,

Al Maresme, comarca amb un important pes turístic, han obtingut aquesta distinció 66 entitats, serveis i empreses públiques i privades.


 

El Consell Comarcal del Maresme és una de les 66 entitats, serveis i empreses de la comarca que també han obtingut el distintiu Biosphere 2019 pel seu compromís amb el medi ambient i amb un turisme sostenible.

El lliurament s'ha fet al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.