Vés al contingut
1

'La muerte y la doncella' omplirà de suspens el Centre Cultural i Recreatiu

Aquest diumenge a la tarda continua el 40è concurs de Teatre Premi Vila de Pineda amb l'obra de teatre: 'La muerte y la doncella' a càrrec de la companyia 'La Garnacha Teatro' de Logroño. «Un drama ple de suspens amb tres personatges atrapats per un tenebrós passat que els oprimeix», segons ha explicat el director de la companyia Vicente Cuadrado a Ràdio Pineda.

'La Garnacha Teatro' visita Pineda per setena vegada. La companyia de Logroño va rebre la majoria de premis del Concurs de Teatre pinedenc de l'any passat, entre ells el Premi a la Millor Companyia amb 'La leyenda de un bandido' i el premi al millor muntatge musical, a la millor il.luminació, al millor actor principal i direcció per Vicentre Cuadrado. El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda també ha visitat la seu de la companyia de Logroño en dues ocasions amb els seus musicals. Una va ser al 2006 amb 'Broadway melódico' i la segona l'any 2014 amb el musical 'Dancing Queen'.

Vicente Cuadrado ha explicat a Ràdio Pineda que estan molt contents de tornar a Pineda i que «l'obra no deixarà indiferents als espectadors». L'obra 'La muerte y la doncella' es podrà veure a les 6 de la tarda al Centre Cultural i Recreatiu. Entrades anticipades a la venda al web www.ccrpineda.com i a taquilla el mateix dia de la funció.

 

1