Vés al contingut
1

La coneguda cantant pinedenca María Muñoz portarà la seva nova gira 'Maria Muñoz canta a Rocio Durcal' a diverses ciutats espanyoles i americanes

Fotos de Josep Guzman

 

Maria Muñoz va omplir la Sala Luz de Gas de Barcelona on també va repassar alguns dels seus èxits del seu disc "Lo íntimo" i temes de Rocío Durcal, amb diverses «rancheras» que van entusiasmar al públic. Era l'inici de la seva nova gira que la portarà a ciutats com ara Salamanca, Madrid, Logroño o Andalusia, entre altres. També ha fet públic que està negociant concerts a Miami i a Monterrey, a Mexic.

Maria Muñoz també ha dit que «la música mexicana agrada molt i l'estrena de gira va anar molt bé». També ha dit que està preparant la gira per diverses ciutats i tancant actuacions americanes.

 

1

 

Ha afegit que «té una gran responsabilitat de cantar temes de Rocio Durcal» i ha volgut fer un homenatge a aquesta cantant que agrada molt, sobretot al públic mexicà, i de tot Amèrica i Espanya. Per l'inici de la gira, un grup de pinedencs van omplir un autocar per assistir al concert a la mítica sala del Carrer Muntaner de Barcelona.

 

1