Vés al contingut
1

18 comparses han participat al Carnaval de Pineda

Aqui pots veure totes les fotos

 

18 comparses han participat al Carnaval de Pineda. S'ha fet una petita cercavila pel centre de Pineda en una rua que va obrir el grup de música Carnestoltes Band. Hi van participar comparses d'escoles i grups, i van animar molt els carrers de Pineda.

Molt de públic va omplir els carrers per on passava la rua i també es van poder veure les disfresses més originals. La regidora de Participació Ciutadana, Verònica Rebollo ha fet una valoració molt positiva de la rua. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que eltemps ha ajudat a que sigui un gran èxit i ha agrait a totes les comparses que hi han participat.
 

El dissabte també es va celebrar la Rua Infantil de Carnestoltes a Poblenou, amb la participació de les AMPES Poblenou, Antoni Doltra i Montpalau i l’Associació de Veïns Unió de Poblenou. També l'Associació de Veïns del barri de les Creus va fer la Xocolatada Popular a la plaça de les Creus i ahir diumenge es va fer la xocolatada de la Plaça del Carme.

 

Aquest dimecres es celebra el Dimecres de Cendra, acte amb què es donen per acabades les festes de carnestoltes. La lectura del pregó de Sa Majestat Rei Carnestoltes tindrà lloc a plaça Catalunya a les 7 de la tarda. Tot seguit el XIP, prepara una sardinada i rom cremat. La festa està organitzada pel XIP, les Forces Infernals de Poblenou i l’associació de Ball Licoya i també hi haurà música en directe.

 

21a Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresme

Pels qui vulguin allargar més la festa, dissabte vinent la Comissió de Carnestoltes d’Alt Maresme en col·laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar i de Calella organitzen la 21ª Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresme. La rua circularà entre els dos municipis. A Pineda recorrerà l’avinguda del Mediterrani, l’avinguda Hispanitat i Rierany dels F