Vés al contingut
1

La Mesa de Mobilitat avala el document del Pacte per la Mobilitat Sostenible del Maresme amb noves aportacions

Les noves aportacions, que són fruit de les reunions del Comissionat per la Mobilitat del Maresme, se centren en noves infraestructures d´accés a la C-32 per fer-la més capil·lar; nous estudis per definir la mobilitat del territori amb la finalització de la concessió de la C-32 prevista per l´agost del 2021; l´aplicació de mesures per reduir l´impacte acústic de la C-32 al seu pas per les zones habitades i estudis i inversions en una xarxa de vies per a bicis a tot el territori.

To achieve our academic points, all the fundamental writing courses connected with students in quarter-long requests and steady perusing and writing. The subjects for request changed, however the course I talk about here concentrated on proficiency, language, and network. This much of the time utilized subject appears to be especially suitable for essential writing classes that was developed by http://australiaessays.info/ since it tends to how language both avoids individuals from and remembers them for social, social, and academic gatherings. While giving students down to earth devices to prevail in the college, (for example, perusing and writing abilities), the course likewise gave them reasonable instruments (through the course content) with which to consider the academic standing frameworks that assigned them as essential journalists. This meta knowledge, I accept, is as significant as any pragmatic abilities students may pick up from a writing class.

El Departament de Territori i Sostenibilitat analitzarà tècnicament aquestes propostes per incorporar-les en les pròximes setmanes, amb la voluntat de formalitzar l´acord en la pròxima Mesa de la Mobilitat del Maresme, el mes vinent.

El secretari d´Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i el president del Consell Comarcal, Damià del Clot, han encapçalat la reunió de la Mesa que s'ha celebrat aquest matí a la seu del Consell Comarcal del Maresme.