Vés al contingut
1

La 21a Rua de Carnestoltes de l’Alt Maresme tindrà 39 comparses i més de 2000 persones desfilant

Les comparses són d'arreu de poblacions de Barcelona o Girona, i també 5 comparses de Pineda i 1 de Calella.

 

Pere Moragues i Xavier Batlle han explicat que el jurat valorarà els grups i també les carrosses de cada grup, que pot estar format per grups de fins a 20 persones, o més de 20. també es valorarà la coreografia durant la rua. També han dit que «esperen que la gent de Calella entengui que el recorregut ha canviat per seguretat i per donar més comoditat als espectadors a l'hora de veure l'espectacle».

 

Han parlat de les diferents categories de premis, que en total repartiran 15.000€ per grups i per a carrosses. La comissió demana que la gent surti al carrer i participi de la desfilada i de les coreografies dels grups. A més, s'ha pronosticat bon temps i temperatures suaus.

La rua començarà dissabte a les 7 de la tarda a l'Avinguda Mediterrani de Poblenou i passarà per l'Avinguda Hispanitat i Rierany dels Frares fins a Calella on acabarà a la Llobet i Guri.

Està Organitzada per la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme amb la col·laboració dels ajuntaments de Pineda i Calella.

 

1

 

RUA CARNAVAL ALT MARESME 2020

Data: 29 de febrer de 2020

Hora inici: 19:00h.


ZONA CONCENTRACIÓ: Prohibit l'estacionament a partir de les 8 hores. Carrers Cardenal Cisneros, Empordà, València i Andorra fins la Plaça Bolívia.

RECORREGUT: Prohibit l'estacionament a partir de les 14 hores. Es talla al trànsit a partir de les 17 hores. Avda. Mediterrani, Avda. Hispanitat


AFECTACIÓ: A partir de les 17 hores es tallarà el trànsit a tot el recorregut. A les 19 hores es tallarà l'accés a Calella per la carretera Nacional II. Els vehicles hauran de continuar per l'autopista C-32 o accedir al barri de Poblenou i Calella pel carrer Marina, Passeig Marítim.

El servei de Bus Urbà haurà de modificar el recorregut a partir de les 18h. Fins les 18 hores es permet el pas de vehicles pel Psg. Costa Brava, si es pot fer amb seguretat pels participants i vehicles.