Vés al contingut
1

El vicepresident de la Generalitat i Magda Gregori presenten el llibre 'Pere Aragonès, l'independentisme pragmàtic'

Fotos de Ràdio Pineda

 

El vicepresident de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès, va presentar ahir el llibre 'Pere Aragonès, l'independentisme pragmàtic', escrit per Magda Gregori. Pere Aragonès és també el Coordinador Nacional d'ERC.

En l'acte va dir que «ser pragmàtic vol dir que has de poder-ho fer realitat» i va assegurar que «l'independentisme ha sumar més gent». En aquest sentit, va dir que «avui hi ha persones que un futur seran independentistes, però encara no ho saben». També va fer una defensa de l'entesa amb totes les posicions polítiques dins de Catalunya, i «tenir encara més arguments per a poder ser més, i impulsar el país cap a la independència». Va dir que «cal tenir en compte a tothom, enfortir la societat civil i les grans institucions, que s'han posat de perfil, i molt més suport internacional, tot i que s'ha avançat molt, en molts aspectes». Va dir que «volen guanyar» i això és possible «quan mires on érem vint anys enrere».

En l'acte també va parlar de la Mesa de Diàleg, i va explicar que «sense l'1 d'octubre no s'hauria reunit» i per tant, va dir que «tot el recorregut fet fins ara no ha estat en va, malgrat tot el que ha passat després».

 

1

 

Pere Aragonès també ha dit que «es proposa un projecte trencador com és crear un nou estat, i això cal explicar-ho bé a la comunitat internacional, i crear confiança perquè si no, no serà possible».

Mentrestant, l'autora del llibre Magda Gregori va dir que ha volgut plasmar al llibre «la vessant política d'en Pere Aragonès, però també la més personal, i va destacar el seu sentit de l'humor, i la seva proximitat a tothom».

 

A l'acte també hi va participar el director de l'Agència Catalana de Notícies, Marc Colomer que va conduir la presentació en forma d'entrevista periodística. A l'acte també hi va intervenir la diputada per ERC Najat Driouech, i la presentació va anar a càrrec de la diputada al Parlament de Catalunya, la pinedenca Mònica Palacín.

L'acte es va fer ahir al vespre a la seu d'Omnium Cultural de Pineda.

 

 

1

 

1

 

 

1