Vés al contingut
2

Dues joves incorporacions de Pineda a llocs de responsabilitat del PSC

Fotos: Premsa PSC

 

La regidora de l’Ajuntament de Pineda de Mar, Ester Puertas serà la nova Secretaria de l’Àrea de Turisme i Desenvolupament Econòmic del PSC Maresme. I Manuel Pérez ha estat nomenat Conseller Nacional del PSC. Manuel Pérez acompanyarà Xavier Amor en el màxim òrgan del partit entre congressos.

 

El 8è Congrés Comarcal del PSC, celebrat aquest dissabte, va establir l’estratègia del partit pels propers anys i va renovar la seva direcció, que a partir d’ara, estarà liderada per David Bote, alcalde de Mataró, com a Primer Secretari del PSC Maresme. L’agrupació de Pineda surt reforçada amb aquestes dues incorporacions i mantenint a Sonia Moraleda, com adjunta a la secretaria de Feminisme, Cindy Rando, i Damian Ferreiro, com a secretari de Mobilització i Actes.

 

Xavier Amor ha fet un bon balanç de la robada i ha dit que «surten reforçats per créixer i guanyar». Xavier Amor en la seva intervenció va destacar: “que cal sortir units del congrés amb l’encàrrec de créixer i guanyar, per donar resposta a les problemàtiques i reptes que té la comarca i que el govern de la Generalitat han estat incapaços de gestionar”. En les properes setmanes el PSC Pineda també farà la seva trobada per triar la nova direcció del partit a nivell local.

 

2

1

2